Az Internet Explorert frissíteni kell annak érdekében, hogy megfelelően megjelenítse az oldalt. A frissítéshez kattintson ...

Toshiba Satellite L650-1K5 W7 Pro FLV Használt

Toshiba
Toshiba Satellite L650-1K5 W7 Pro FLV Használt laptop képe
A kép illusztráció
Minta Belyeg
Minta Belyeg
Minta Belyeg

Eredeti jellemzők

 • Processzor: Core i3 370M (2400)
 • Memória: 4096 (DDR3) MB
 • Merevlemez: 500 GB
 • Kijelző: 15.6ʺ HD LED (1366x768)
 • Videokártya: 512 MB ATI Radeon HD 5470
 • Operációs rendszer: Windows7 Prof 64Bit HUN
 • Optikai meghajtó: DVDRW SM
 • Szín: fekete
 • Jótállás: 3 nap
 • Bluetooth: van
 • e-SATA: van
 • LAN: 10/100
 • USB: 2 db
 • Kártyaolvasó: 4 in 1
 • Wireless LAN: b/g/n 300mbps
 • Használt/Új: Használt
 • Billentyűzet: magyar
 • Akkumulátor: rossz akkumulátor
 • Pozicionáló eszköz: Touch pad
 • Numerikus billentyűzet: van
 • HDMI: van
 • Webkamera: van
 • Egyéb portok: VGA

Segítség a jellemzők értelmezéséhez

Processzor: Core i3 370M (2400)

Az Intel® Core™ i3 Mobile Processor I3-370M-es modellje 2,4GHz frekvenciájával megfelelő teljesítményt nyújt alapvető otthoni vagy irodai munkavégzés során.
Az alábbi hardveres képességek segítik a rendszer hatékonyabb működését:
- Az Enhanced Intel Speedstep® Technology képességűIntel® processzor terheléstől függően változtatja órajelét,ezáltal energiát takarít meg.
- Az Intel® Virtualization Technology (Intel® VT) képességű Intel® processzor virtualizációs rendszerben működvenöveli annak teljesítményét a tisztán szoftveres megoldásokhoz képest.
- Az Execute Disable Bit képességű Intel® processzor hardveresen képes megakadályozni egyes vírusok ésrosszindulatú kódok futását, ezáltal segítve rendszerünk vírusvédelmét.
- Az Enhanced Halt State (C1E) képességű Intel® processzor a terheletlen processzormagot a legalacsonyabbszorzóra és magfeszültségre állítja, ezáltal energiát takarít meg.
 

Memória: 4096 (DDR3)

A megfelelő mennyiségű memória alapvetően befolyásolja az operációs rendszer és a felhasználói programok sebességét. Általános otthoni vagy irodai felhasználásra 2-4 GB memória javasolt. Tervezőprogramok, adatbázisok vagy játékok futtatásához 4 GB vagy több memória ajánlott.

Merevlemez: 500

Az 500 GB-os, SATA csatolófelülettel ellátott 5400 RPM-es merevlemez kellő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy kényelmesen elférjen rajta az operációs rendszer a felhasználói programokkal együtt, továbbá az adataink. Jellemzően ez egy 500 GB-os merevlemezen 223.000 dokumentum (2 MB) vagy 148.700 nagyfelbontású fénykép (3 MB) vagy 89.200 MP3 zeneszám (5 MB) tárolására elegendő.

A merevlemezen tárolt adatok rendkívül fontosak, sok esetben pótolhatatlanok (családi fotók, videók, dokumentumok). Ezért az adatok védelmére figyelmet és időt kell fordítani. Javasolt a rendszeres adatmentés külső adathordozóra.
A merevlemezhibák lehetnek előre jelezhetőek, illetve váratlanok. Adataink védelme érdekében, az előre jelezhető hibák felderítésére, egyes merevlemezek S.M.A.R.T. képességgel rendelkeznek, így képesek működésüket felügyelni. Külső program segítségével ez az információ kiolvasható a merevlemezből és megállapítható annak állapota (GNU/Linux Ubuntu 9.10+ Live).
FONTOS MEGJEGYZÉS: A merevlemezgyártók terminológiája szerint 1 GB = 1.000.000.000 byte.
FONTOS MEGJEGYZÉS: A merevlemez formázott kapacitása függ a használt fájlrendszer használatától.
FONTOS MEGJEGYZÉS: Az adatok biztonsága érdekében javasolt a rendszeres adatmentés különféle adathordozók egyikére. Ezek lehetnek az alábbiak: pendrive, CD, DVD, külső (USB vagy eSATA csatolófelületű) merevlemez.

Kijelző: 15.6ʺ HD LED (1366x768)

A normál méretű, 15,6"-os WXGA (1366x768) kijelzővel szerelt laptop kiválóan jeleníti meg a DVD és HD filmeket, a fotókat és a számítógépes játékokat.
Egy asztali számítógépet helyettesítő, laptop normál méretű kijelzője a modern noteszgépes igényeknek megfelelő, hatékony munkavégzést és multimédiás képességeket biztosít, akár az irodában, a nappaliban vagy útközben.
Egy normál méretű, WXGA (1366x768) felbontású LCD-TFT kijelző a legmegfelelőbb munkára és otthoni multimédia feladatokra, HD videók vagy játékok megjelenítésére.

Videokártya: 512 MB ATI Radeon HD 5470

Az ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512 MB dedikált videómemóriával szerelt videókártya kiemelkedő teljesítményt nyújt a laptop árkategóriájában. A DirectX® 11 és Shader Model 5.0 határozza meg napjaink játékaiak látványvilágát, azaz a speciális vizuális effekusokat, amelyek még varázslatosabb élményteredményeznek.Aprofesszionális 3D-s tervezőprogramok segítségével kihasználhatóak az OpenGL 2.0 lehetőségei. Az ATI Mobility Radeon™ HD technológiáimagukravállalnakminden vizuális számításokkal kapcsolatos feladatot, tehermentesítve a processzort, ezáltal gyorsabbá és rugalmasabbá téve a rendszert. A chipkészlet már a 40 nm gyártástechnológiával készült.

Az ATI Mobility Radeon™ HD videókártyákhoz tartozó meghajtóprogram az ATI HyperMemory™ funkción keresztül az 1 GB dedikált videómemória melléextramemóriát képes lefoglalni, amennyiben a programoknak szükségük van rá. Ennek mérete függ a rendszerbe épített memória mennyiségétől.
Az ATI Catalyst™ Mobility Control Center segítségével a videókártya összes képessége egy helyen kezelhető, amelyek profilokba rendezhetőek.Részletesentestreszabhatóak a kijelző paraméterei, a szín- és 3D-s beállítások.
Az ATI PowerPlay™ képesség az alacsony, kiegyensúlyozott és magas teljesítményprofilok közül automatikusan választja ki a legmegfelelőbbet, kézben tartvaazenergiafelhasználást és teljesítményt.
Az ATI Avivo™ HD egy hardver alapú videó dekodoló (Unified Video Decoding – UVD) HD tartalmak lejátszásához, legyen az akár Blu-ray™ Disc, DVD vagy HD videó. A processzor tehermentesítésével csökken az energiafelhasználás, és nő az akkumulátoros üzemidő videók lejátszása közben.

Operációs rendszer: Windows7 Prof 64Bit HUN

Microsoft Windows® 7 Professional 64-bit

A számítógép szoftveres védelmének első lépcsőfoka az operációs rendszer naprakészen tartása. A Windows Update szolgáltatáson keresztül automatikusan frissíthető az operációs rendszer, a Microsoft Office és Windows Live™ Essentials programok.
A DirectX® a legnépszerűbb multimédiás programozási felület, amelyet minden Microsoft Windows® operációs rendszeren futó számítógépes játék és multimédiás program használ. A Microsoft Windows® 7 operációs rendszerben a DirectX® 11 az alapja a grafikai és multimédiás effektusoknak.
Könnyű és gyors csatlakozást biztosít az internetes társadalomhoz a Windows Live™ Essentials programcsomag. A Windows Live™ Messenger segítségével kapcsolatban maradhat barátaival és családjával. Cseveghet, hanghívást kezdeményezhet vagy akár videofonálhat a partnerlistáján szereplőkkel. Különböző e-mail fiókjait (Hotmail®, Yahoo!® Mail vagy Gmail™) egyszerűen, egy helyen kezelheti a Windows Live™ Mail kliens használatával. A népszerű blogportálokon (Windows Live™, Wordpress, Blogger™, LiveJournal™, TypePad® és még sok egyéb) lehetőség van saját blog közzétételére, melyhez a tartalom összeállítása és feltöltése a Windows Live™ Writer programmal könnyedén megtehető. A Windows Live™ Fotótár nagyszerű felületet biztosít a digitális fényképezőgépről vagy kameráról áttöltött fényképek és videók kezelésére. Könnyedén böngészhetőek és pár kattintással on-line albumba tölthetőek kedvenc multimédiás anyagai. Diavetítések és nagyszerű filmek készíthetőek a Windows Live™ Movie Maker programmal, melyekhez zenei aláfestés és speciális effektusok társíthatóak. Egyedi videóit megmutathatja a népszerű YouTube™ videómegosztó portálra történő feltöltéssel. A Windows Live™ széleskörű lehetőségeket biztosít az Internet aktív használatára, ezért szükségessé vált a Windows Live™ Családbiztonság funkció integrálása. Ezáltal kezelhetővé és megfigyelhetővé válnak a felhasználók internetes tevékenységei. Megvédhetőek a felhasználók az internetes tartalmaktól, megtudható, hogy milyen oldalakon tartózkodtak, milyen programokat használtak, és mennyi időt töltöttek a számítógép előtt. A Windows Live™ Eszköztár az Internet Explorer® böngészőbe beépülve mindig elérhetővé teszi a Windows Live™ szolgáltatásokat.
A népszerű böngésző új verziója, az Internet Explorer® 8 gyorsabb, biztonságosabb és egyszerűbben kezelhető. A finomított működésű keresőmező azonnali javaslatokat kínál beírás közben, segítve a legmegfelelőbb keresőszó gyors megtalálását. A gyorssegédek használatával anélkül kereshetőek a népszerű oldalak (Yahoo!®, Wikipedia), hogy el kellene navigálni az oldalról. A gyorsan változó adatok nyomon követésére szolgál a Web Slice funkció. Az időjárás, árfolyam, sporteredmény, árverés és még sok más rendszeresen frissített információról azonnali értesítés jelenik meg a böngészőben. A SmartScreen szűrő segít védekezni az adathalász jellegű támadásokkal, az internetes csalásokkal, valamint a meghamisított és kártevő programokat terjesztő weboldalakkal szemben. InPrivate böngészés közben a felhasználók böngészési szokásait, a meglátogatott weboldalakat, a jelszavakat, a keresési előzményeket a böngésző nem tárolja el, így ezek más felhasználók előtt rejtve maradnak.
A továbbfejlesztett asztali navigáció három egyszerű és mégis nagyon hatékony szolgáltatást kínál az ablakok kezelésére. Az Aero Shake funkció lehetővé teszi, hogy könnyedén előtérbe kerüljön a munkaablak. Az ablaktáblára kattintva és megrázva azt, az összes ablak a tálcára kerül, majd újra megrázva ismét láthatóvá válnak. Az asztal jobb alsó sarkába húzva az egérmutatót, az Aero betekintés funkció az összes ablakot átlátszóvá változtatja, megjelenítve az asztalon található ikonokat és minialkalmazásokat. Az Aero Snap az ablakok átméretezésére szolgáló gyors módszer. Az ablakok képernyő szélére történő húzásával teljes méretűre nagyíthatóak vagy függőlegesen kiterjeszthetőek.
A Microsoft Windows® 7 elhagyta az oldalsávot, de a népszerű minialkalmazások funkciót továbbfejlesztve megtartotta. Az asztalon bárhová elhelyezhető minialkalmazások információkat és szórakoztató elemeket (híreket, képeket, játékokat, segédprogramokat) jelenítenek meg.
Az Otthoni csoport funkció egyszerűsíti a fájlok és nyomtatók megosztását az otthoni hálózaton. Két vagy több, Microsoft Windows® 7 operációs rendszert futtató számítógép hálózatba kötésével zenék, képek, videók és dokumentumok oszthatóak meg másokkal.
A Windows Media Center nagy teljesítményű otthoni szórakoztatóközponttá varázsolja a számítógépet. A TV tuner eszközök képességeit a Windows Media Center teljes mértékben kihasználja, minden modern televíziós és rádiós funkcióval együtt. Élő- és rögzített televíziós műsorok válnak elérhetővé, melyek szüneteltethetőek és visszatekerhetőek. Azonos felületen nézhetőek az internetes televízióadások is. A program képes lejátszani a DVD filmeket és audió CD lemezeket, tartalmazzanak akár DivX®, MOV, Xvid, MP3 formátumú multimédiás anyagot. Böngészhetőek a képek, és akár háttérzenével kiegészített diavetítés is indítható.
A Biztonsági mentés és visszaállítás funkció segítségével biztosítható az adatok védelme. Rendszeres adatmentéssel megelőzhető a felhasználói vagy hardverhibákból eredő adatvesztés. Lehetőség van a kiválasztott mappák kézi vagy időzített módban történő mentésére külső merevlemezre vagy optikai adathordozóra. A Microsoft Windows® 7 Professional operációs rendszerben a biztonsági másolat hálózati meghajtóra is készíthető. Az adatok védelme érdekében célszerű a biztonsági másolatot titkosítva, a számítógéptől távol tárolni.
Vállalati, nagyhálózati környezetben a Microsoft Windows® 7 Professional operációs rendszer biztosítja a hálózati tartományhoz való csatlakozás lehetőségét. Egy ilyen tartományban a számítógépek központi felügyelet és szabályok mellett működnek.
A Windows XP Mode biztosítja a teljes kompatibilitást a régebbi, Microsoft Windows® XP operációs rendszerre megírt felhasználói programokkal. A funkció kihasználásához hardveres virtualizációs képességgel (Intel® VT, AMD-V™) rendelkező Intel® vagy AMD processzorra, és a Microsoft® weboldaláról letölthető Windows Virtual PC programra és virtuális gépre van szükség.
FONTOS MEGJEGYZÉS: A szoftverek használatának feltételeit a szoftverhez tartozó EULA (End User Licence Agreement – Végfelhasználói licencszerződés) tartalmazza.
FONTOS MEGJEGYZÉS: Egyes programok használatához és szolgáltatások igénybevételéhez szélessávú internetkapcsolat szükséges.

Optikai meghajtó: DVDRW SM

A DVDRW Super Multi képességű meghajtó alapja a multimédiás képességnek. Írja napjaink népszerű CD- (74 perc – 650 MB, 80 perc – 700 MB) és DVD (DVD5 4,7 GB és DVD9 8,5 GB) formátumait, olcsó és gyors megoldást kínálva az adatok mentéséhez.

Szín: fekete
Jótállás: 3 nap
Bluetooth: van

Bluetooth®: Egér, billentyűzet, headset, mobiltelefon és egyébBluetooth®óval ellátott készülék csatlakozhat vezeték nélkül a számítógéphez.

e-SATA: van

Az eSATA csatlakozó segítségével külső merevlemez vagy külső optikai meghajtó csatlakoztatható a laptophoz, maximum 2 méter hosszú kábellel. Előnye az USB és IEEE 1394 csatlakozóval szemben, hogy nincs szükség átalakítóra. A rendszer az eszközöket teljes sebességgel, natív módban működteti.

LAN: 10/100

Normál, maximum 100 Mb/s sebességű csatlakozást biztosít az otthoni hálózathoz vagy a szélessávú vezetékes internet-szolgáltatáshoz.

USB: 2 db

 USB 2.0 a legnépszerűbb univerzális csatlakozó, melyet az összes modern operációs rendszer támogat. Maximum 480 Mb/s átviteli sebességre képes, így a csatlakoztatott eszközök teljes sebességgel tudnak működni. A laptopokon található USB-A típusú csatlakozóhoz átalakító segítségével csatlakoztathatóak az USB-A vagy USB-B csatlakozók mini vagy mikro változatait használó eszközök.

Kártyaolvasó: 4 in 1

Digitális fényképezőgépek és mobiltelefonok által használt népszerű memóriakártya típusok közül a Secure Digital™ (SD™), MultiMediaCard™ (MMC™), Memory Stick™ és Memory Stick PRO™ (MS™, MS PRO™) használatára van lehetőség a a memóriakártya-olvasóban. Ugyanezen formátumok micro és mini változatai átalakítón keresztül használhatóak.

Wireless LAN: b/g/n 300mbps

Lehetőséget teremt wireless LAN access point vagy router hatókörébe érve annak hálózatához csatlakozni, illetve két laptopot rádióhullám segítségével számítógép-hálózatba kötni (ad-hoc). A különböző szabványok eltérő működési frekvenciát és maximális sebességet határoznak meg: 802.11b: 2,4 GHz, 11 Mb/s, 802.11g: 2,4 GHz, 54 Mb/s, 802.11n: 2,4/5 GHz, 248 Mb/s.

Használt/Új: Használt
Billentyűzet: magyar

 A felhasználó és a számítógép közötti kapcsolattartás legfontosabb eszköze a billentyűzet. A sikeres és gyors munkának elengedhetetlen feltétele, hogy a felhasználó ismerje a billentyűzeten található jeleket és azok pontos helyét. A laptopok billentyűzetén egyedi jelek is találhatóak, amelyek különböző, a gyártók által meghatározott funkcióval rendelkeznek. Ezek a jelek eltérő színnel kerülnek a billentyűzetre. Ilyen funkciók lehetnek a kijelző fényerejének növelése és csökkentése, hangerő növelése és csökkentése, hibernálás és készenléti állapot parancsa, monitorok közötti váltás parancsa, touchpad kikapcsolása és engedélyezése, numerikus billentyűzet kikapcsolása és engedélyezése, és még sok más. Ezeket a funkciókat az Fn billentyű és a kívánt funkcióbillentyű együttes lenyomásáva érhetjük el.

Akkumulátor: rossz akkumulátor

 Az újratölthető Li-ion akkumulátorok élettartama véges, működésük kémiai jellegéből adódóan. Jellemzően 1-3 év alatt, folyamatos teljesítménycsökkenéssel használódnak el. Az új akkumulátort első használat előtt 12 órán keresztül tölteni kell. Töltés közben az akkumulátor és a töltő melegedhet. A laptop használata közben, terheléstől függően a töltő akár fel is forrósodhat. A laptop használata során az akkumulátort eltávolítani nem szükséges, de rendszeres (hetente legalább egyszer) használata ajánlott. Az akkumulátorok teljesítménye 0 °C alatt és 30 °C felett csökken.

Az akkumulátoros üzemidő nagymértékben függ az akkumulátor adott időben mérhető teljesítményétől és a laptop teljesítményfelvételétől.
Pozicionáló eszköz: Touch pad

 A touchpad az egérmutató mozgatására szolgáló eszköz. Funkcionálisan ugyanazt nyújtja, mint az egér.

Numerikus billentyűzet: van
HDMI: van

  A HDMI™ csatlakozó digitális videó és audió jelek tömörítetlen átvitelére szolgál televízióra, monitorra vagy projektorra. HDMI™ multimédia kimenet segítségével könnyedén csatlakoztathatóak nagyfelbontású televíziók, és akár FullHD tartalom is megjeleníthetővé válik a többcsatornás audiótartalom mellett. A digitális tartalomvédelemmel (HDCP) ellátott anyagok is megjeleníthetőek a külső kijelzőkön. A HDMI™ szabvány teljes kompatibilitást biztosít a DVI szabvánnyal, így minőségromlás nélkül használhatóak a HDMI™-DVI átalakítók videókép átvitelére.

Webkamera: van

 A beépített webkamera elérhetővé teszi a népszerű azonnali üzenetküldő (Instant Messaging) szolgáltatásokat, így lehetőség nyílik az Interneten keresztül kezdeményezett és fogadott hanghívásokra, vagy akár videotelefonálásra (Windows Live™ Messenger, Skype™).

Egyéb portok: VGA

  A VGA csatlakozó segítségével egyszerűen csatlakoztathatóak a monitorok, projektorok és televíziók a számítógéphez.

Vissza az oldal tetejére

Hasonló ajánlatok

webmaster@laptopdiszkont.hu

Tel: 06 1 488-5092

Ügyfélszolgálat:

10:00-18:00
Skype Status for laptopkftSkype Status for laptophukftmarvanyutca

Keresés

Kosár

Mi van a kosárban

Kedvencek

Nincs bejelölt kedvenc termék.

adatmentés

Laptopdiszkont notebook webáruház
Minden jog fenntartva!
footer_logo.png