Az Internet Explorert frissíteni kell annak érdekében, hogy megfelelően megjelenítse az oldalt. A frissítéshez kattintson ...

HP Elitebook 8440p W7 Pro FLV Használt

HP
HP Elitebook 8440p W7 Pro Használt laptop képe
FireWire és DisPlay port
A kép illusztráció
Minta Belyeg
Minta Belyeg
Minta Belyeg

Eredeti jellemzők

 • Processzor: Core i5 M540 (2530)
 • Memória: 4096 MB
 • Merevlemez: 320 GB
 • Kijelző: 14ʺ HD LED matt
 • Videokártya: Intel HD Graphics
 • Operációs rendszer: Windows7 Prof 64Bit HUN
 • Optikai meghajtó: DVDRW
 • Szín: ezüst
 • Jótállás: 3 nap
 • Bluetooth: van
 • Dokkcsatlakozó: van
 • e-SATA: e-SATA/USB
 • Express Card: van
 • LAN: 10/100/1000
 • USB: 3x2.0
 • Wireless LAN: b/g/n 300mbps
 • Használt/Új: Használt
 • Kártyaolvasó: SD card
 • Billentyűzet: svéd
 • Pozicionáló eszköz: Track point + Touch pad
 • Webkamera: van
 • Modem: van
 • Egyéb portok: VGA

Segítség a jellemzők értelmezéséhez

Processzor: Core i5 M540 (2530)
Memória: 4096

A megfelelő mennyiségű memória alapvetően befolyásolja az operációs rendszer és a felhasználói programok sebességét. Általános otthoni vagy irodai felhasználásra 2-4 GB memória javasolt. Tervezőprogramok, adatbázisok vagy játékok futtatásához 4 GB vagy több memória ajánlott.

Merevlemez: 320

A 320 GB-os merevlemez kellő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy kényelmesen elférjen rajta az operációs rendszer a felhasználói programokkal együtt, továbbá az adataink. Jellemzően ez egy 320 GB-os merevlemezen 137.200 dokumentum (2 MB) vagy 91.400 nagyfelbontású fénykép (3 MB) vagy 54.800 MP3 zeneszám (5 MB) tárolására elegendő.

A merevlemezen tárolt adatok rendkívül fontosak, sok esetben pótolhatatlanok (családi fotók, videók, dokumentumok). Ezért az adatok védelmére figyelmet és időt kell fordítani. Javasolt a rendszeres adatmentés külső adathordozóra.
A merevlemezhibák lehetnek előre jelezhetőek, illetve váratlanok. Adataink védelme érdekében, az előre jelezhető hibák felderítésére, egyes merevlemezek S.M.A.R.T. képességgel rendelkeznek, így képesek működésüket felügyelni. Külső program segítségével ez az információ kiolvasható a merevlemezből és megállapítható annak állapota (GNU/Linux Ubuntu 9.10+ Live).
FONTOS MEGJEGYZÉS: A merevlemezgyártók terminológiája szerint 1 GB = 1.000.000.000 byte.
FONTOS MEGJEGYZÉS: A merevlemez formázott kapacitása függ a használt fájlrendszer használatától.
FONTOS MEGJEGYZÉS: Az adatok biztonsága érdekében javasolt a rendszeres adatmentés különféle adathordozók egyikére. Ezek lehetnek az alábbiak: pendrive, CD, DVD, külső (USB vagy eSATA csatolófelületű) merevlemez.

Kijelző: 14ʺ HD LED matt
Videokártya: Intel HD Graphics
Operációs rendszer: Windows7 Prof 64Bit HUN

Microsoft Windows® 7 Professional 64-bit

A számítógép szoftveres védelmének első lépcsőfoka az operációs rendszer naprakészen tartása. A Windows Update szolgáltatáson keresztül automatikusan frissíthető az operációs rendszer, a Microsoft Office és Windows Live™ Essentials programok.
A DirectX® a legnépszerűbb multimédiás programozási felület, amelyet minden Microsoft Windows® operációs rendszeren futó számítógépes játék és multimédiás program használ. A Microsoft Windows® 7 operációs rendszerben a DirectX® 11 az alapja a grafikai és multimédiás effektusoknak.
Könnyű és gyors csatlakozást biztosít az internetes társadalomhoz a Windows Live™ Essentials programcsomag. A Windows Live™ Messenger segítségével kapcsolatban maradhat barátaival és családjával. Cseveghet, hanghívást kezdeményezhet vagy akár videofonálhat a partnerlistáján szereplőkkel. Különböző e-mail fiókjait (Hotmail®, Yahoo!® Mail vagy Gmail™) egyszerűen, egy helyen kezelheti a Windows Live™ Mail kliens használatával. A népszerű blogportálokon (Windows Live™, Wordpress, Blogger™, LiveJournal™, TypePad® és még sok egyéb) lehetőség van saját blog közzétételére, melyhez a tartalom összeállítása és feltöltése a Windows Live™ Writer programmal könnyedén megtehető. A Windows Live™ Fotótár nagyszerű felületet biztosít a digitális fényképezőgépről vagy kameráról áttöltött fényképek és videók kezelésére. Könnyedén böngészhetőek és pár kattintással on-line albumba tölthetőek kedvenc multimédiás anyagai. Diavetítések és nagyszerű filmek készíthetőek a Windows Live™ Movie Maker programmal, melyekhez zenei aláfestés és speciális effektusok társíthatóak. Egyedi videóit megmutathatja a népszerű YouTube™ videómegosztó portálra történő feltöltéssel. A Windows Live™ széleskörű lehetőségeket biztosít az Internet aktív használatára, ezért szükségessé vált a Windows Live™ Családbiztonság funkció integrálása. Ezáltal kezelhetővé és megfigyelhetővé válnak a felhasználók internetes tevékenységei. Megvédhetőek a felhasználók az internetes tartalmaktól, megtudható, hogy milyen oldalakon tartózkodtak, milyen programokat használtak, és mennyi időt töltöttek a számítógép előtt. A Windows Live™ Eszköztár az Internet Explorer® böngészőbe beépülve mindig elérhetővé teszi a Windows Live™ szolgáltatásokat.
A népszerű böngésző új verziója, az Internet Explorer® 8 gyorsabb, biztonságosabb és egyszerűbben kezelhető. A finomított működésű keresőmező azonnali javaslatokat kínál beírás közben, segítve a legmegfelelőbb keresőszó gyors megtalálását. A gyorssegédek használatával anélkül kereshetőek a népszerű oldalak (Yahoo!®, Wikipedia), hogy el kellene navigálni az oldalról. A gyorsan változó adatok nyomon követésére szolgál a Web Slice funkció. Az időjárás, árfolyam, sporteredmény, árverés és még sok más rendszeresen frissített információról azonnali értesítés jelenik meg a böngészőben. A SmartScreen szűrő segít védekezni az adathalász jellegű támadásokkal, az internetes csalásokkal, valamint a meghamisított és kártevő programokat terjesztő weboldalakkal szemben. InPrivate böngészés közben a felhasználók böngészési szokásait, a meglátogatott weboldalakat, a jelszavakat, a keresési előzményeket a böngésző nem tárolja el, így ezek más felhasználók előtt rejtve maradnak.
A továbbfejlesztett asztali navigáció három egyszerű és mégis nagyon hatékony szolgáltatást kínál az ablakok kezelésére. Az Aero Shake funkció lehetővé teszi, hogy könnyedén előtérbe kerüljön a munkaablak. Az ablaktáblára kattintva és megrázva azt, az összes ablak a tálcára kerül, majd újra megrázva ismét láthatóvá válnak. Az asztal jobb alsó sarkába húzva az egérmutatót, az Aero betekintés funkció az összes ablakot átlátszóvá változtatja, megjelenítve az asztalon található ikonokat és minialkalmazásokat. Az Aero Snap az ablakok átméretezésére szolgáló gyors módszer. Az ablakok képernyő szélére történő húzásával teljes méretűre nagyíthatóak vagy függőlegesen kiterjeszthetőek.
A Microsoft Windows® 7 elhagyta az oldalsávot, de a népszerű minialkalmazások funkciót továbbfejlesztve megtartotta. Az asztalon bárhová elhelyezhető minialkalmazások információkat és szórakoztató elemeket (híreket, képeket, játékokat, segédprogramokat) jelenítenek meg.
Az Otthoni csoport funkció egyszerűsíti a fájlok és nyomtatók megosztását az otthoni hálózaton. Két vagy több, Microsoft Windows® 7 operációs rendszert futtató számítógép hálózatba kötésével zenék, képek, videók és dokumentumok oszthatóak meg másokkal.
A Windows Media Center nagy teljesítményű otthoni szórakoztatóközponttá varázsolja a számítógépet. A TV tuner eszközök képességeit a Windows Media Center teljes mértékben kihasználja, minden modern televíziós és rádiós funkcióval együtt. Élő- és rögzített televíziós műsorok válnak elérhetővé, melyek szüneteltethetőek és visszatekerhetőek. Azonos felületen nézhetőek az internetes televízióadások is. A program képes lejátszani a DVD filmeket és audió CD lemezeket, tartalmazzanak akár DivX®, MOV, Xvid, MP3 formátumú multimédiás anyagot. Böngészhetőek a képek, és akár háttérzenével kiegészített diavetítés is indítható.
A Biztonsági mentés és visszaállítás funkció segítségével biztosítható az adatok védelme. Rendszeres adatmentéssel megelőzhető a felhasználói vagy hardverhibákból eredő adatvesztés. Lehetőség van a kiválasztott mappák kézi vagy időzített módban történő mentésére külső merevlemezre vagy optikai adathordozóra. A Microsoft Windows® 7 Professional operációs rendszerben a biztonsági másolat hálózati meghajtóra is készíthető. Az adatok védelme érdekében célszerű a biztonsági másolatot titkosítva, a számítógéptől távol tárolni.
Vállalati, nagyhálózati környezetben a Microsoft Windows® 7 Professional operációs rendszer biztosítja a hálózati tartományhoz való csatlakozás lehetőségét. Egy ilyen tartományban a számítógépek központi felügyelet és szabályok mellett működnek.
A Windows XP Mode biztosítja a teljes kompatibilitást a régebbi, Microsoft Windows® XP operációs rendszerre megírt felhasználói programokkal. A funkció kihasználásához hardveres virtualizációs képességgel (Intel® VT, AMD-V™) rendelkező Intel® vagy AMD processzorra, és a Microsoft® weboldaláról letölthető Windows Virtual PC programra és virtuális gépre van szükség.
FONTOS MEGJEGYZÉS: A szoftverek használatának feltételeit a szoftverhez tartozó EULA (End User Licence Agreement – Végfelhasználói licencszerződés) tartalmazza.
FONTOS MEGJEGYZÉS: Egyes programok használatához és szolgáltatások igénybevételéhez szélessávú internetkapcsolat szükséges.

Optikai meghajtó: DVDRW
Szín: ezüst
Jótállás: 3 nap
Bluetooth: van

Bluetooth®: Egér, billentyűzet, headset, mobiltelefon és egyébBluetooth®óval ellátott készülék csatlakozhat vezeték nélkül a számítógéphez.

Dokkcsatlakozó: van

 A dokkoló csatlakozó egyedi, gyártónként és modellcsaládonként eltérő kialakítású csatlakozó. Segítségével a laptopot dokkolóhoz vagy port replikátorhoz kapcsolhatjuk. A dokkolón található portok kibővítik a laptopon található csatlakozók sorát, a port replikátor a gép csatlakozóit vezeti ki. Amennyiben az irodában és otthon különféle eszközök (töltő, ethernet kábel, nyomtató, billentyűzet, egér, webkamera) csatlakoznak a dokkolóhoz vagy port replikátorhoz, úgy azokat egy mozdulattal kapcsolhatjuk laptopunkhoz.

e-SATA: e-SATA/USB

Az eSATA csatlakozó segítségével külső merevlemez vagy külső optikai meghajtó csatlakoztatható a laptophoz, maximum 2 méter hosszú kábellel. Előnye az USB és IEEE 1394 csatlakozóval szemben, hogy nincs szükség átalakítóra. A rendszer az eszközöket teljes sebességgel, natív módban működteti.

Express Card: van

Az ExpressCard® a jól bevált, de immár lassúnak számító PCMCIA (PC Card) foglalat leváltására létrehozott szabvány. Az ExpressCard®/54 és ExpressCard®/34 elnevezések a kártyák szélességére utalnak, ami rendre 54 mm illetve 34 mm. A keskenyebb kártya használható az ExpressCard®/54 foglalatban is. Az ExpressCard® csatlakozófelülettel ellátott eszközök között megtalálhatóak a mobilinternet modemek, TV tunerek, professzionális hangkártyák, SmartCard olvasók, vezetékes- és vezeték nélküli hálózati kártyák, memóriakártya olvasók és adapterek (PCMCIA (PC Card), USB, IEEE 1394, eSATA, RS-232 (soros port), IEEE 1284 (párhuzamos port), és még sok más).

 

LAN: 10/100/1000

Gigabit LAN (10/100/1000 Mb/s): Teljes, maximum 1000 Mb/s sebességű csatlakozást biztosít az otthoni hálózathoz vagy a szélessávú vezetékes internet-szolgáltatáshoz.

USB: 3x2.0
Wireless LAN: b/g/n 300mbps

Lehetőséget teremt wireless LAN access point vagy router hatókörébe érve annak hálózatához csatlakozni, illetve két laptopot rádióhullám segítségével számítógép-hálózatba kötni (ad-hoc). A különböző szabványok eltérő működési frekvenciát és maximális sebességet határoznak meg: 802.11b: 2,4 GHz, 11 Mb/s, 802.11g: 2,4 GHz, 54 Mb/s, 802.11n: 2,4/5 GHz, 248 Mb/s.

Használt/Új: Használt
Kártyaolvasó: SD card

 Digitális fényképezőgépek és mobiltelefonok által használt népszerű memóriakártya típusok közül a Secure Digital™ (SD™) használatára van lehetőség a a memóriakártya-olvasóban. Ugyanezen formátum micro és mini változata átalakítón keresztül használható.

Billentyűzet: svéd
Pozicionáló eszköz: Track point + Touch pad

A trackpoint az egérmutató mozgatására szolgáló eszköz. Funkcionálisan ugyanazt nyújtja, mint az egér.

A touchpad az egérmutató mozgatására szolgáló eszköz. Funkcionálisan ugyanazt nyújtja, mint az egér.

Webkamera: van

 A beépített webkamera elérhetővé teszi a népszerű azonnali üzenetküldő (Instant Messaging) szolgáltatásokat, így lehetőség nyílik az Interneten keresztül kezdeményezett és fogadott hanghívásokra, vagy akár videotelefonálásra (Windows Live™ Messenger, Skype™).

Modem: van

 Maximum 56 Kb/s sebességű kapcsolatot tesz lehetővé telefonos hálózathoz.

Egyéb portok: VGA

  A VGA csatlakozó segítségével egyszerűen csatlakoztathatóak a monitorok, projektorok és televíziók a számítógéphez.

Vissza az oldal tetejére

Hasonló ajánlatok

webmaster@laptopdiszkont.hu

Tel: 06 1 488-5092

Ügyfélszolgálat:

10:00-18:00

Keresés

Kosár

Mi van a kosárban

Kedvencek

Nincs bejelölt kedvenc termék.

adatmentés

Laptopdiszkont notebook webáruház
Minden jog fenntartva!
footer_logo.png